A regisztrációkor megadott személyes adataidat bizalmasan kezeljük. A beküldés előtt kiválaszthatod, anonim módon vagy személyes profiloddal szeretnél megjelenni a Járókelőkutatón. A beküldéseid a nyílt tudomány előmozdítása érdekében nyilvánosak, de bármikor javíthatod vagy kérheted a visszavonásukat. A beküldött adatok rendszerszintű kezeléséről és jogi hátteréről az Adatkezelési Tájékoztató biztosít további tájékoztatást.

 • Megosztod a megfigyelésed

  A megfigyeléseket a főoldalon található Megfigyelés beküldése gomb segítségével küldheted el nekünk. Ehhez rövid címet és leírást kell adnod arról, hogy milyen Vízőrző megfigyelést tettél. Az adatlapon található rövid útmutató segít a megfigyelés megfogalmazásában. Azt is jelöld meg, milyen kategóriába tartozik a megfigyelés, a térkép segítségével pedig add meg a megfigyelés helyét és tölts fel egy vagy több fényképet, vagy akár linkelhetsz videót is róla.

  Új

 • Ellenőrizzuk a megfigyelésedet!

  Miután bekülted a megfigyelésed, a projektgazdák ellenőrzik azt. Ezt követően a megfigyelés adataival együtt feldolgozzák, majd a közösségi adattárba rendezik.

  Feldolgozás alatt

 • Feldolgozás alatt

  Ha esetleg további információra van szükségünk, mielőtt továbbítjuk a beküldéset, azt is jelezni fogjuk neked.

  Kiegészítésre vár

 • Feldolgozva

  A beküldött megfigyelésed feldolgozásra került, rendeztük a közösségi tudástárba, ami a főoldalon elérhető.

  Feldolgozva

  Vissza az oldal tetejére